Retur och ångerrätt


RETUR

BOA accepterar returer upp till 14 dagar efter du har fått din produkt levererad. Returkostnaden är 29 SEK. För att skapa en retur, klicka här.

När vi mottagit din retur kommer vi verifiera att produkten samt dess förpackning är returnerad i originalskick och inte visar några tecken på användning. För att försäkra dig om att produkten behålls i sitt originalskick, rekommenderar vi att du använder samma vadderade kuvert som produkten levererades i när du gör din retur.

BOA förbehåller sig rätten att dra av det återbetalningsbara beloppet om produkten eller delar av produkten och dess originalförpackning saknas, är skadad eller visar tydliga tecken på att ha använts.

Återbetalningen sker normalt inom 10 arbetsdagar från att vi mottagit och godkänt din retur.


ÅNGERRÄTT

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (distansavtalslagen) har du ångerrätt i fjorton (14) dagar, räknat från den dagen du tog emot produkterna. 

För att utöva din ångerrätt måste du informera oss om att du ångrar köpet genom att lämna ett tydligt, skriftligt meddelande om detta via vårt kontaktformulär eller via email-adressen info@boa-sweden.se. Om du inte vill kontakta oss direkt via våra kontaktuppgifter har du möjlighet att använda returformuläret som du hittar här: konsumentverkets standardformulär 

För att uppfylla tidsfristen för ångerrätten räcker det med att du skickar in ditt skriftliga meddelande om att du vill utöva ångerrätten innan ångerfristen har löpt ut.

Om du är en konsument och du vill utöva din ångerrätt kommer vi att göra en återbetalning av alla betalningar vi mottagit av dig, förutsatt att produkterna returneras i oförändrat skick utan onödigt dröjsmål och senast inom fjorton (14) dagar från det datum då vi mottagit ditt meddelande om att du ångrar avtalet. Återbetalningar kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde vid det initiala betalningstillfället och hanteras så fort ditt ärende nått vår kundsupport. Därefter tar det upp till 10 arbetsdagar för återbetalningen att gå igenom.

Alla mottagna produkter som du vill ha återbetalning för måste returneras av dig. Produkter som du vill returnera ska returneras utan onödigt dröjsmål och under inga omständigheter senare än fjorton (14) kalenderdagar från den dag då vi informerades om ditt beslut att avbryta eller tills vi har fått bevis på att produkterna har skickats från dig, beroende på vilket som är det tidigaste. Vi kommer att be dig stå för returfrakten.