Om BOA


Vad är BOA?

Att få ett barn är en enorm omställning för en parrelation, och en viktig komponent i att få det nya livet att funka är en öppen kommunikation om både lätta och svårare frågor kring det kommande familjelivet. BOA hjälper er att diskutera sådant som hur det praktiska ska skötas, vad man har för förväntningar och orosmål, vilka knep som kan användas för att tackla tuffa situationer, men också frågor som vad man ser fram emot i det nya livet med kids.

Tips! Gör det till en härlig datenight - duka upp något gott att äta och dricka, och dyk in i allt det oväntade, skitjobbiga och alldeles underbara som kan vänta med att bli med barn.

Storyn bakom BOA

Idén till BOA föddes när vi - Anna, Charlotte och Karin - råkade bli gravida samtidigt. I euforin över att få gå igenom detta tillsammans snackade vi om vad som väntade och insåg snabbt att vi bar på en gemensam fundering; hur gör man egentligen för att få till det där viktiga snacket med sin partner? Hur ser man till att diskutera alla aspekterna av att bli föräldrar utan att det blir ett styltigt och tråkigt måste mitt i vardagsstöket?

Varför finns det inget bra verktyg som hjälper blivande föräldrar genom snacket, och kanske är lite härligt relationsstärkande på köpet?

Där var det första embryot till BOA fött - en idé om att på ett lättsamt sätt guida par genom resan från parrelation till familj. Snabbt var vi igång med att utforma frågorna i samråd med barnmorskor och andra experter och resultatet blev precis det där verktyget vi saknat - en härlig mix av små, stora, enkla, svåra, knasiga och praktiska frågor om föräldraskap, relationer och allt som hör till.

Och ja, deadline för lansering sattes initialt till BF, en plan som vi bommade med råge. Men vad gör väl det? BOA är lanserat och vi sitter här med tre ljuvliga små grabbar! Vi hoppas att BOA hjälper dig och din partner att känna er något mer förberedda, men också ger er några små stunder att bara se fram emot det stora som väntar.

Stort lycka till!

Anna, Charlotte och Karin

Woah, snyggt jobbat om du orkat läsa ända hit! Läs mer om kortleken här BOA Kortlek och följ oss gärna på Instagram @Boa.sweden för mer tips och tankar om relationer, föräldraskap och livet med barn!